2017-08-24 23:54:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy kis flört megdobogtatja a szívét

Napi horoszkóp augusztus 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma igazán tudja élvezni az életet, nyitott és jókedvű. Egy ismerőse komolyan érdeklődik ön iránt. Ha randevúra hívja, mondjon igent!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nem a munka, hanem a magánélete lesz fókuszban. Ha ma megismerkedik valakivel, akkor nagy szerelem vár önre. Ne szalassza el az alkalmat, menjen el este szórakozni a barátaival!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Gyorsan végez a feladataival, a délutánt már pihenéssel töltheti. A párkapcsolatában egy kisebb konfliktus várható, de hamar meg tudják beszélni a problémákat. Több közelségre van szüksége annál, mint amennyit elismer.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma remek ötletei, meglátásai lehetnek, amelyekkel az anyagi helyzetén is tud javítani. Most közlékenyebb a szokásosnál, a párjának jól esik, hogy kifejezi a szeretetét. Ez a bolygóállás egy kisebb családi konfliktust is jelezhet, de valószínűleg az őszintesége miatt ezen is hamar túljutnak.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Kímélje a szervezetét, próbáljon meg minél több nyugalmat és lazítást biztosítani magának. Fontolja meg, hogy hol éri meg az energiáját ésszerűen felhasználni, és hol nem. Csak a legszükségesebbekkel foglalkozzon, és maga határozza meg a tempóját.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez egy érdekes nap lesz az ön számára. Izgalmas fejlemények lehetnek, főleg, ha önálló vállalkozása van, vagy valamilyen módon érdekelt az üzleti életben. Talán attól fél, hogy a párjával kissé eltávolodtak egymástól. Alaptalan az aggodalma, ne foglalkozzon most ezzel, a tisztázó beszélgetést is halassza máskorra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Különösen örömteli lehet egy barátjával vagy barátnőjével folytatott beszélgetés. Utána azonnal sokkal jobban fogja érezni magát, ugyanis remek ötleteket kap a problémáival kapcsolatban. Van egy jó közmondás: „segíts magadon, az Isten is megsegít” – ez valamilyen módon érvényre jut a nap során…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Készüljön fel rá, hogy ma sokan megmutatják a rosszabbik arcukat is. Beszéljen világosan és egyértelműen, hogy lehetőleg senki se értse félre a mondandóját!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az ismerőseid rendszeresen elcsodálkoznak azon, hogy milyen jó és egyszerű veled beszélgetni, Mostanában olyan tájékozott vagy, hogy nincs az a téma, amihez ne tudnál hozzászólni. Az űrkutatástól a gazdasági helyzeten át a szépségápolás titkaiig mindenről van véleményed. Ma ne rejtsd véka alá a véleményedet, hanem bátran mondd el.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Egy kis flört megdobogtatja a szívét, valaki elbűvöli, és ez szerencsére kölcsönös lesz. A jó barátoknál semmi sem értékesebb, töltse a mai estét a szívéhez közel állókkal!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sajnos az emberek hajlanak arra, hogy összemérjék magukat másokkal, de ön próbáljon meg eltekinteni ettől, maradjon ki a versengésből. Nagyszerű tervei vannak a mai estére – válassza a legkellemesebbnek ígérkezőt!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Ma sikerül elintéznie pár olyan dolgot, amivel már hosszabb ideje el van maradva. A Merkúr hátráló mozgásban van, segít önnek a régebbi ügyeit elintézni, vagy feldolgozni. Az egészségének jót tenne, ha valamikor beiktatna egy léböjtkúrát!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: